2 - 3 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. ξύδι από κρασί
8 κ.σ. λάδι
Αλάτι - πιπέριΜουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στίβουμε καλά.
Βάζουμε το ψωμί, το σκόρδο και το ξύδι στο μπλέντερ και τα χτυπάμε όλα μαζί.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι.
Αλάτι - πιπέρι.
Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρευστο και ομοιογενές.
Ταιριάζει με μπακαλιάρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου