www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο καιρός στις 02.03.2012


Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις στη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 13 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι έως το μεσημέρι σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στα κεντρικά και νοτιοανατολικά τμήματα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Νότιο Ιόνιο τοπικά ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό, με ενίσχυση σε ισχυρούς από το απόγευμα και σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: