www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς αστικές συγκοινωνίες το απεργιακό διήμερο


Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Παρασκευή και το Σάββατο τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, πλην του ΗΣΑΠ , καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα μέτρα που απορρέουν από το νέο μνημόνιο.

Στη διάρκεια του απεργιακού διημέρου δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό , του Τραμ, των λεωφορείων και των τρόλεϊ .

Οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) θα κινηθούν και τις δύο ημέρες από τις 10 το πρωί
έως τις 5 το απόγευμα.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν και οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι, γεγονός που σημαίνει ότι ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Παρασκευή και το Σάββατο και οι συρμοί ΟΣΕ και Προαστιακού .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, μέσα στο κρύο, τον ψόφο κασι τον χιονιά.

Και αναρωτιέται κανείς, ΓΙΑΤΙ;;;

Θα αλλάξει τίποτα;;; Θα πάρουν πίσω το μνημόνιο;; Θα αρχίσουν οι ψευτοπολιτικάντηδες που το παίζουν "πολιτικοί αρχηγοί" να ξαναφτιάχνουν την Ελλάδα και να ανορθώνουν την οικονομία;; Η απάντηση είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ.

Η συγκεκριμένη απεργία μόνο πούντα και εκνευρισμό θα προκαλέσει στο επιβατικό κοινό. Οταν έπρεπε να απεργήσομε κ.κ. συνδικαλιστάδες μου και να αναρωτηθούμε τι (μας) κάνουν τα λαμόγια που κυβερνούσαν την Ελλαδάρα, το κάναμε γαργάρα και ροκανίζαμε παρεούλα. Τώρα σαν δακρύβρεχτες παρθένες με τις εσβεσμένες λυχνίες,ντε και καλά απεργούμε, δηλαδή στην ουσία ταλαιπωρούμε τον κόσμο.

Μα θα πεί κάποιος να μήν διαμαρτυρηθεί ο θιγόμενος Έλληνας εργαζόμενος;; Τώρα πιά, τώρα "είναι αργά γιά δάκρυα", δυστυχώς, πολύ δυστυχώς... Τώρα όλα αυτά είναι καταδικασμένες συνδικαλιστικές επισημάνσεις του τύπου "είμαστε ακόμη ζωντανοί" (οι πεθαμένοι) και ασκήσεις ετοιμότητας της Αλεκάρας και του Τσίπρα.. ΌΛ' αυτά πλέον, σαν ξαναζεσταμένος τραχανάς, κάνουν απλώς τις ζωές μας πιό δύσκολες.

Το μέλλον απαιτεί ουσιαστική ανατροπή και τιμωρία των πραγματικών ενόχων γιά το κατάντημά μας. Με απεργίες στο χιονιά κ.κ. συνδικαλιστάδες, δεν θα μπεί στην κατάψυξη ότι πρόκειται να συμβεί....

Αγαμέμνων Πρίαμος