www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ο καιρός στις 09.02.2012


Λίγες βροχές στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη, ασθενείς χιονοπτώσεις στις υπόλοιπες περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και στα ορεινά της Κρήτης και χαμηλές θερμοκρασίες, περιμένουμε την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 ως 3 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 ως 6 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 ως 9 στη Δυτική Ελλάδα, 7 ως 11 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Ισχυροί ανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, σχεδόν θυελλώδεις στην έξοδο του Κορινθιακού Κόλπου.

Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια και ανατολικά, με βελτίωση μέσα στην ημέρα, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 6 βαθμούς. Ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 2 ως 3 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: