www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ

«Η Δημοκρατική Αριστερά δεν είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ και δεν θα λειτουργήσει αναπαραγωγικά για παλαιά πρόσωπα που έχουν εξαντλήσει τα όρια της πολιτικής τους δράσης», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης σχετικά με τα σενάρια περί προσέγγισης της Δημοκρατικής Αριστεράς με στελέχη από το ΠΑΣΟΚ.

«Μας ενθαρρύνουν αλλά δεν εφησυχάζομε», τόνισε σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real. Ανέφερε ότι το πλαίσιο που κινείται η ΔΗΜΑΡ είναι:
"Δημοκρατικός σοσιαλισμός, ευρωπαϊκός προσανατολισμός και ριζοσπαστικός μεταρρυθμισμός".

«Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, όπως είπε μπορεί να γίνει συζήτηση για τις προγραμματικές συγκλίσεις της αριστεράς, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το κόμμα του βρίσκεται μακριά από τις θέσεις για έξοδο της χώρας από το ευρώ ή για τριετές πάγωμα» των πληρωμών που προτείνουν η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας, αντίστοιχα.

Πάντως ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι το κόμμα του δεν θα «γυρίσει την πλάτη στην ακυβερνησία», ενώ άφησε αιχμές για την κυβέρνηση Παπαδήμου, λέγοντας ότι ετοιμάζεται να υπογράψει μία δανειακή σύμβαση χωρίς να έχει πολιτική νομιμοποίηση ή λαϊκή εντολή

Δεν υπάρχουν σχόλια: