www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αναβάλλονται οι συναυλίες της Ντούλτσε Πόντες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Οι προγραμματισμένες - για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών- συναυλίες της Ντούλτσε Πόντες, που έχουν τη μορφή αφιερώματος στον σπουδαίο συνθέτη Ένιο Μορικόνε, ακυρώνονται λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της Πορτογαλίδας ερμηνεύτριας.

Η διοργανώτρια εταιρία ενημερώνει το κοινό που ήδη έχει προμηθευτεί τα εισιτήριά του, ότι θα μπορεί να τα εξαργυρώσει από τα σημεία προπώλησης: για τη Θεσσαλονίκη (Ταμεία Μεγάρου Μουσικής & Πλατεία Αριστοτέλους - τηλ.: 2310 895938/9) και για την Αθήνα (Ταμεία Μεγάρου Μουσικής & Ομήρου 8 - τηλ.: 210 7282333) από όπου και τα προμηθεύτηκε. Για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η επιστροφή των εισιτηρίων είναι δυνατή από σήμερα και για ένα (1) μήνα, δηλαδή έως και την 17η Νοεμβρίου. Σε ανακοίνωση της, η διοργανώτρια εταιρία διαβεβαιώνει το κοινό πως υπάρχει η πρόθεση - τόσο της ερμηνεύτριας όσο και της εταιρίας παραγωγής- οι, εν λόγω, συναυλίες να πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερες
ημερομηνίες - αμέσως μόλις η κατάσταση υγείας της καλλιτέχνιδος το επιτρέψει-, για τις οποίες και θα υπάρξει, εγκαίρως, σχετική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: