www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες ταξί


Σημάδια εκτόνωσης της έντασης στις σχέσεις του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και των ιδιοκτητών ταξί, φαίνεται να διαγράφονται τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ Την ίδια ώρα πραγματοποιούσαν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή ιδιοκτήτες ταξί από όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος ενημερώνοντας τους συγκεντρωμένους διαπίστωσε "θετικό κλίμα" στη διάρκεια των συναντήσεων, που όπως είπε, είχε το απόγευμα με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στη Βουλή, αφήνοντας να
εννοηθεί ότι υπάρχουν περιθώρια εκτόνωσης της έντασης. Όμως, τόνισε "δεν μας αρκεί αυτό. Θέλουμε γραπτές διαβεβαιώσεις και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του διαλόγου".

Ο κ. Λυμπερόπουλος κάλεσε τους αυτοκινητιστές της επαρχίας να επιστρέψουν αύριο στις θέσεις τους, ώστε να μη δοθεί η εντύπωση χαλάρωσης των κινητοποιήσεων.

Αντίθετα άλλοι συνάδελφοί του φέρονται αποφασισμένοι να τραβήξουν το σκοινί της αντιπαράθεσης στα άκρα, προαναγγέλλοντας "ανεξέλεγκτες καταστάσεις και αναρχία" σε περίπτωση που ο κ. Ραγκούσης δεν πάρει πίσω τις προτάσεις του και διατύπωσαν θέσεις του τύπου "από αύριο θα δει η κυβέρνηση ποιοι πραγματικά είμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: