www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αποχωρεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τις εξελίξεις στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας φαίνεται να προλαβαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της διοργανώτριας Αρχής πρόκειται να παραιτηθεί από την ηγεσία της Λίγκας.

Η πρόθεση αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει να κάνει με τίποτα με τις πιέσεις που ασκούνται τις τελευταίες ημέρες και κορυφώθηκαν χθες το βράδυ με τις ανακοινώσεις από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Όπως μάλιστα υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό, ο κ. Μαρινάκης είχε ενημερώσει τους ανθρώπους της Λίγκας για τις προθέσεις του εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, να εκτίσει μόνο τον πρώτο από τα δύο χρόνια που είναι η κανονική θητεία του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Κάτι που ποτέ κανένας από τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τα… ηνία της διοργανώτριας Αρχής δεν έχει συμβεί, καθώς όλοι οι προηγούμενοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου κάθισαν στον
προεδρικό θώκο της Λίγκας μόνο για έναν χρόνο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί ότι έκλεισε ο «κύκλος» του στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας και δεν θορυβείται από την πρόταση μομφής που πρόκειται να καταθέσουν αρκετές ΠΑΕ. Μάλιστα, στους «ερυθρολεύκους» διατυμπανίζουν ότι πρόκειται για ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα, το οποίος έχει σκοπό καθαρά τις εντυπώσεις

Η όποια απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να έχει αντίκτυπο και στη στάση του νυν αντιπροέδρου της Super League, Γιώργου Μποροβήλου, του οποίου το όνομα επίσης εμπλέκεται στη δικογραφία για τα "στημένα". Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης περιμένει τις εξελίξεις και δεν είναι διατεθειμένος να καθίσει στην... καρέκλα και να τον προλάβουν τα γεγονότα.

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ο Γιώργος Σπανός δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Λίγκας στο ΔΣ της Τρίτης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος επικαλείται το φόρτο του προγράμματος του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και επισήμως δεν προβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο. Στο περιβάλλον του όμως, ο Ελληνας επιχειρηματίας έλεγε ότι "δεν είναι δυνατόν άνθρωποι που δεν με ψήφισαν το προηγούμενο καλοκαίρι να μου ζητούν τώρα να βγω μπροστά".

Κατά άλλες πληροφορίες, αρκετοί πρόεδροι ομάδων της Λίγκας επικοινώνησαν με τον Γιώργο Σπανό και του ζήτησαν να θέσει υποψηφιότητα. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ατρομήτου έλεγε ότι δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: