www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο καιρός στις 08.03.2011


Βαρυχειμωνιά περιμένουμε την Τρίτη 8 Μαρτίου Φεβρουαρίου 2011 στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα από το ύψος της Μαγνησίας και νοτιότερα με χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 6 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από -2 έως 9 στη Δυτική Ελλάδα, από 1 έως 6 βαθμούς στην Κεντρική, από 2 έως 7 στη Νότια Ελλάδα και από 4 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις ενώ πρόσκαιρα είναι πιθανό να φτάσουν και τα 10 μπ. Στο Ιόνιο Θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Νεφώσεις με χιονοπτώσεις οι οποίες στα βόρεια, ανατολικά και στα ορεινά του νομού θα είναι πυκνές περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 3 βαθμούς αλλά στα βόρεια
προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις και πολύ κρύο περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 6 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: