www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες στα διόδια της Πελασγίας ο δήμαρχος της Στυλίδας

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος γκρέμισε, με μηχανήματα του δήμου, τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια της Πελασγίας δημιουργώντας έναν παράπλευρο δρόμο, έτσι ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν διόδια.


Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε και ο ίδιος πάνω στο χωματουργικό μηχάνημα για να γκρεμίσει τις παράπλευρες μπάρες. Μάλιστα κάποια στιγμή όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον σταματήσουν σημειώθηκε ένταση.

Στο σημείο όπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Φθιώτιδα και τη Μαγνησία, οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη. Συνεργεία της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τα διόδια βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές μόλις απομακρυνθούν τα μηχανήματα του δήμου
της Στυλίδας.

Για το χρονικό της υπόθεσης αξίζει να σημειώσουμε πως οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια. Στους κατοίκους της περιοχής έχουν δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις ισχύουν εκ νέου οι συγκεκριμένες άδειες. Πάντως ο δήμαρχος της Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει ότι στόχος του είναι «να αποκαταστήσει την απρόσκοπτη και χωρίς κόστος επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου του…» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: