www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Απεργία για τις 7 και 8 Ιανουαρίου εξήγγειλαν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ

Οι πράκτορες του ΟΠΑΠ εξήγγειλαν απεργία για την Παρασκευή και το Σάββατο, σύμφωνα με την πανελλήνια ομοσπονδία τους, και απειλούν με επαναλαμβανόμενες το επόμενο διάστημα, διαμαρτυρόμενοι για το νέο τρόπο φορολόγησής τους.


Οι πράκτορες έχουν πραγματοποιήσει επανειλημμένες απεργιακές κινητοποιήσεις από τον Μάιο, όταν ψηφίστηκε ο νέος φορολογικός νόμος που τους υποχρεώνει να τηρούν βιβλία.

Σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της, η ΠΟΕΠΠΠ ζητά την κατάργηση της υποχρέωσης αυτής.

«Το υπουργείο (Οικονομικών) δεν έχει βρει την απαιτούμενη λύση στο φορολογικό μας πρόβλημα που προέκυψε από τη μεταφορά των πρακτορείων στο λογιστικό προσδιορισμό», ανέφερε.

«Πρόσφατα καλέσαμε τους αρμόδιους και τους ενημερώσαμε για την απόφαση της γενικής συνέλευσης για απεργία στις 7 και 8 Ιανουαρίου και επαναλαμβανόμενες σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι να αποφασίσουν την επίλυση του προβλήματός μας για όσο καιρό και αν
χρειαστεί», προσέθεσε.

Οι πράκτορες ζητούν επίσης την αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ μέσα από τα πρακτορεία, φοβούμενοι την απελευθέρωση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: