www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ο καιρός στις 25.01.2011

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στη Δυτική - Βορειοδυτική Ελλάδα με λίγες ασθενείς βροχές στα νότια και πρόσκαιρο χιονόνερο ή χιόνι στα βόρεια, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη χιονοπτώσεις τοπικά έντονες, στα ανατολικά και νότια παροδικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά, λίγα χιόνια στα ορεινά και παροδικά στα ημιορεινά, καθώς και καταιγίδες στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 5 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από -1 έως 8 - 9 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 4 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 10 στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο και από 8 έως 14 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές κατά περιόδους, λίγα χιόνια στην Πάρνηθα και στην Πεντέλη και πρόσκαιρα το βράδυ χιονόνερο κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς αλλά στα βόρεια οι μεγιστες δε θα
ξεπεράσουν τους 6 - 7 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι στο Σαρωνικό, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Χιονόπτωση νωρίς το πρωί κυρίως στα αντολικά και γρήγορη βελτίωση του καιρού, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 5 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: