www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ντόρα Μπακογιάννη: «Το κράτος έχει γίνει μπαταχτσής»

«Η κυβέρνηση έχει χάσει την ιεράρχηση των θεμάτων» υποστήριξε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάι. Υποστήριξε ότι υπάρχουν περιθώρια ουσιαστικής συνεννόησης στο πολιτικό στερέωμα και πως ο πρωθυπουργός οφείλει να την επιδιώξει.


Η κ. Μπακογιάννη επισήμανε ότι η ψυχολογία των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα δεν είναι καλή, καθώς υφίστανται μείωση μισθών και την ίδια ώρα κανείς δεν ασχολείται με αυτούς.

Υποστήριξε πως η κυβέρνηση "δίνει την εικόνα του μπαταχτσή" με τις καθυστερήσεις επιστροφής ΦΠΑ στις επενδυτικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις κίνηση που κατά την ίδια, τις καθιστά προβληματικές.

Ακόμη είπε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο μισθός του εργαζομένου αλλά η φορολογία αυτού, ενώ παράλληλα ζήτησε να υπάρχει χαμηλή φορολόγηση των επιχειρήσεων προκειμένου να "μπορέσει" κάποια στιγμή να ανακάμψει η οικονομία. Πρότεινε δε, οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην είναι μόνιμοι.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες είπε πως κάτι τέτοιο δεν είναι
πιθανό, καθώς δεν είναι στις προθέσεις κανενός και φυσικά "δεν το θέλουν και οι δανειστές μας".

Καταδίκασε την επίθεση κατά του βουλευτή της Ν.Δ., Κ. Χατζηδάκη, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για "τρομακτική πράξη βαρβαρότητας".



Δεν υπάρχουν σχόλια: