www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο χιονιάς «κλείνει» τα σχολεία στη Β. Ελλάδα

Κλειστά παραμένουν τα περισσότερα σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα από την επέλαση του χιονιά, ενώ με αλυσίδες γίνεται η συγκοινωνία στο μεγαλύτερο μέρος του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Μακεδονίας


Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, των Περιφερειών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, παρέμειναν κλειστά σε Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα. Λειτούργησαν κανονικά μόνο τα σχολεία των δήμων Αλεξανδρούπολης, Τραϊανούπολης, Σαμοθράκης και Κομοτηνής. Στην Καβάλα λειτούργησαν μόνο τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνάσια - λύκεια).

Με απόφαση του νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη δε λειτούργησαν όλα τα σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης, και το ΤΕΙ ενώ δεν έγιναν οι προγραμματισμένες πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και δικύκλων από τη Διεύθυνση Μεταφορών.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο εξέδωσε ανακοίνωση ότι "όλα λειτουργούν κανονικά - υπηρεσίες,
μαθήματα και εξετάσεις".

Κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία στο Νομό Τρικάλων και σρτα ορεινά του νομού Καρδίτσας. Σύμφωνα με την Τροχαία, κλειστός, λόγω χιονόπτωσης, παραμένει ο δρόμος από την Ακράτα προς το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, ενώ απαραίτητες είναι οι αλυσίδες σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: