Υλικά για 4 άτομα
2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού φρέσκο γάλα
2 αυγά
3 - 4 φλυτζάνια τσαγιού φέτα, θρυμματισμένη
1 σφηνάκι σόδα - αναψυκτικό
1/2 κουτ. γλυκού βούτυρο
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο τριμμένο
Εκτέλεση
Σ' ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σ' ένα ελαφρώς λαδωμένο μικρό και χαμηλό ταψάκι ή πυρέξ.
Το μείγμα δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 2 - 3 εκατοστά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 C για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει λίγο και να ροδοκοκκινίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου