www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δηλώσεις από Μίχα - Μιχαλολιάκο

Ολοκλήρωσαν την Παρασκευή τις προεκλογικές τους εκστρατείες οι υποψήφιοι δήμαρχοι Πειραιά Γιάννης Μίχας και Βασίλης Μιχαλολιάκος λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.


Την ανάγκη "να πάρει η νέα γενιά επάνω της την υπόθεση της διεκδίκησης αυτών που αξίζει ο Πειραιάς", υπογράμμισε την Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μίχας και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πολιτών - Καθαρή Συμμαχία» που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, σε ανοικτή συζήτηση που είχε με νέες και νέους του Πειραιά στο Μικρολίμανo, ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο κ. Μίχας εξέφρασε την ανησυχία του για τη διευρυμένη αποχή των νέων από τις εκλογικές διαδικασίες, τόνισε όμως, ότι «όσο βέβαιο είναι ότι οι νέοι έχουν απέναντί τους ένα σύστημα που δεν εμπνέει, δεν δίνει προοπτική και ελπίδα, άλλο τόσο σίγουρο είναι ότι τίποτε δεν θα αλλάξει εάν δεν
πάρουν τα νέα παιδιά την κατάσταση στα χέρια τους».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» Βασίλης Μιχαλολιάκος που υποστηρίζεται από τη ΝΔ ολοκλήρωσε το πρωί την προεκλογική του εκστρατεία, πραγματοποιώντας συνάντηση με τους εργαζόμενους του δήμου στον τομέα της καθαριότητας.

Ο κ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε στους εργαζόμενους το πρόγραμμά του για να καθαρίσει ο Πειραιάς από τα σκουπίδια και τους κάλεσε να συμπαρασταθούν γιατί, όπως είπε, εάν εκλεγεί δήμαρχος τους θέλει σύμμαχους στο πλευρό του και όχι απέναντί του.
Οι δύο υποψήφιοι μίλησαν την Παρασκευή το πρωΐ στο ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια: