Η παρακολούθηση υπόπτου στη Σαλαμίνα και οι υποκλοπές στα τηλέφωνα κρατουμένου για ληστεία τράπεζας οδήγησαν την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, από τον Αύγουστο του 2009, στα ίχνη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Η οργάνωση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 22 Ιανουαρίου 2008 με εμπρηστικά μπαράζ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και από τότε έχει πραγματοποιήσει περίπου 160 επιθέσεις. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς αποτελείται από 15 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι γόνοι καλών οικογενειών και φοιτητές πανεπιστημίων που σύχναζαν σε στέκια αντιεξουσιαστών. Ενώθηκαν δε στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια του 2007 και σε εκδηλώσεις συμπαράστασης σε κρατούμενο για ληστεία τράπεζας.
Φέρεται να στρατολογήθηκαν από μια παρέα από του Γκύζη και έναν 31χρονο από την Κηφισιά, που είχαν προσωπική γνωριμία με τον προαναφερόμενο κρατούμενο. Αρχικά η οργάνωση προχωρούσε μόνο σε εμπρηστικές επιθέσεις σε συνεργασία με άλλες ομάδες, ενώ θεωρείται ότι διαθέτει βάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο. Στη Θεσσαλονίκη δρούσε μια ομάδα δύο-τριών ατόμων την οποία είχε οργανώσει ένας φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, ενώ πολλές φορές φέρεται να ταξίδευαν στη συμπρωτεύουσα ο Γιώργος Νικολόπουλος και ακόμη ένας συγκατηγορούμενός του.
Από τον Μάιο του 2009 η οργάνωση περνά στις βομβιστικές επιθέσεις. Στην αναβάθμισή της θεωρείται ότι έχει συμβάλει ένας 40χρονος- βασικό μέλος παλαιότερα των οργανώσεων «Λαϊκή Επαναστατική Δραση» και «Ενέδρα»-, αλλά και ένας συνομήλικός του, εκ των καθοδηγητών της οργάνωσης «Επαναστατικοί Πυρήνες» που έδρασε την περίοδο 1997-2001. Η ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε το σπίτι στο Χαλάνδρι, όταν από τις υποκλαπείσες συνομιλίες του ληστή τράπεζας εντόπισε τον 31χρονο φίλο του, ο οποίος διέμενε στη Σαλαμίνα, και ακολούθως προέκυψαν οι επισκέψεις του στο
σπίτι της οδού 25ης Μαρτίου 8, το οποίο τέθηκε υπό παρακολούθηση. Ωστόσο μετά υπήρξαν απομακρύνσεις πολλών αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής που χειρίζονταν την υπόθεση, ενώ η δράση των «Πυρήνων» υποτιμήθηκε και δόθηκε βάση μόνο σε αυτήν του «Επαναστατικού Αγώνα».
Πλέον υπάρχουν πέντε καταζητούμενα μέλη των «Πυρήνων», τα οποία, όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., «βγαίνουν από τις κρυψώνες τους, χτυπούν και εξαφανίζονται. Δεν τους νοιάζει αν τους ξέρουμε. Αρκεί να έχουν περιθώρια δράσης». Τα... πρώην «μωρά της τρομοκρατίας» έχουν πλέον μετατραπεί στον κύριο εκφραστή της επονομαζόμενης «νέας γενιάς τρομοκρατών» και η ανησυχία της ΕΛ.ΑΣ. για νέο μπαράζ χτυπημάτων διευρύνεται.
Το προφίλ των 5 κατηγορουμένων που καταζητεί η ΕΛ.ΑΣ.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Αλλοι είχαν μπει από παλιά στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ., λόγω συμμετοχής τους σε πορείες, επιθέσεις κατά αστυνομικών ή συμβολικές ενέργειες, στο πλαίσιο των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων του 2007, ή όσων ακολούθησαν τον Δεκέμβριο του 2008 και τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου . Στην πλειονότητά τους είναι μέλη μεσοαστικών οικογενειών της Αθήνας, κυρίως των βορείων προαστίων, σπουδάζουν σε πανεπιστημιακές σχολές και εκπλήσσουν με την εμπλοκή τους σε τρομοκρατική οργάνωση με ιδιαίτερη προτίμηση σε εμπρηστικές και βομβιστικές ενέργειες. Πάντως από τα στοιχεία που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. για την οργάνωση, αποδεικνύεται ότι λειτουργούσαν κυρίως εν είδει παρέας, έχοντας ως βάση για τη «Συνωμοσία» τον «πυρήνα» της φιλίας και των μεταξύ τους σχέσεων.
Γιώργος Νικολόπουλος
ΓΝΩΡΙΜΟΣ της Αστυνομίας από το 2008, όταν συνελήφθη πρώτη φορά. Γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στο Παλαιό Ψυχικό. Εργάστηκε στο εστιατόριο του πατέρα του, ενώ σπούδαζε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθηνών. Μετακόμισε από το πατρικό του στο Παλαιό Ψυχικό σε διαμέρισμα που νοίκιασε με φίλο του, στην οδό Κουντουριώτου στα Εξάρχεια. Η πρώτη σύλληψη έγινε έπειτα από επίθεση κατά αστυνομικών μαζί με άλλα άτομα, που σήμερα βρίσκονται επίσης κατηγορούμενοι για τους «Πυρήνες». Τότε μετακόμισε ξανά, αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι, στο σπίτι της 25ης Μαρτίου 8. Τον Μάιο του 2009 οι αστυνομικοί απέκτησαν πρώτη φορά εικόνα της εμπλοκής του στις ενέργειες της οργάνωσης από κάμερες και μαρτυρίες για τη βομβιστική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης.
Τέθηκε υπό παρακολούθηση και διαπιστώθηκε ότι είχε επαφές με 31χρονο ο οποίος εθεωρείτο από τους οργανωτές της ένοπλης ομάδας. Στο σπίτι του στο Χαλάνδρι βρέθηκαν εισιτήρια του ΟΣΕ με ημερομηνία 4 Σεπτεμβρίου 2009 στη γραμμή Θεσσαλονίκη- Αθήνα, ένδειξη- για τους αστυνομικούς και σύμφωνα με τη δικογραφία- ότι συμμετείχε στη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε δύο ημέρες νωρίτερα στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Εξαφανίστηκε μετά την εισβολή της Αστυνομίας στην επονομαζόμενη «γιάφκα» του Χαλανδρίου, ωστόσο σύμφωνα με τους αστυνομικούς παρέμεινε ενεργός, συμμετέχοντας σε βομβιστικές επιθέσεις αλλά και στην αποστολή κάποιων από τα δέματα-βόμβες την περασμένη Δευτέρα.
Μιχάλης Νικολόπουλος
ΔΥΟ χρόνια μικρότερος ο αδελφός του Γιώργου Μιχάλης Νικολόπουλος μεγάλωσε στο ίδιο περιβάλλον και αποφοίτησε από το Αρσάκειο. Εκεί γνωρίστηκε με τα εξαδέλφια Χάρη Χατζημιχελάκη και Εμμανουήλ Γιόσπα. Ο Γιόσπας είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του Χαλανδρίου που νοίκιασε ο Γιώργος Νικολόπουλος. Ο Μιχάλης σπούδαζε όπως και ο αδελφός του Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Οπως έχει διαπιστωθεί από καταθέσεις συγγενών ο Μιχάλης έκανε ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος με τους Χατζημιχελάκη, Γιόσπα και άλλους που σήμερα είναι κατηγορούμενοι για τους «Πυρήνες».
Στη θεωρούμενη από την ΕΛ.ΑΣ. «γιάφκα» βρέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009 αποτυπώματά του. Από τότε είναι εξαφανισμένος. Για αρκετό καιρό, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, διέμενε στην Αλβανία όπου φέρεται να πήγε με τον συγκατηγορούμενό του σήμερα και επίσης καταζητούμενο Νταμιάνο Μπολάνο. Ωστόσο επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν καταγραφές καμερών για συμμετοχή του σε βομβιστικές επιθέσεις.
Γεώργιος Καραγιαννίδης
ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ τον θυμούνται να βγάζει βόλτα τον σκύλο του κάθε απόγευμα, ως την ημέρα που εξαφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009. Γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε σε μονοκατοικία με κήπο στο Παλαιό Φάληρο. Παλαιότερα είχε εξεταστεί η εμπλοκή του σε εμπρηστικές επιθέσεις- κυρίως στο Παλαιό Φάληρο- χωρίς όμως να αποδειχθεί οτιδήποτε εναντίον του. Παλαμικό του αποτύπωμα είχε βρεθεί στο μπάνιο του διαμερίσματος του Χαλανδρίου. Η Αστυνομία, κατά τις έρευνες, ανακάλυψε μια απόδειξη αγοράς για χύτρες ταχύτητας, παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποίησαν οι «Πυρήνες» σε βομβιστικές επιθέσεις. Με βάση αυτήν την απόδειξη όπου αναγραφόταν η ημερομηνία και η ώρα της συναλλαγής οι αστυνομικοί αναζήτησαν τις καταγραφές καμερών από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος στις οποίες διαπίστωσαν ότι ο αγοραστής ήταν ο 30χρονος.
Αλέξης Μητρούσιας
ΣΤΟ σπίτι του στο Ψυχικό, στο οποίο διέμενε χωρίς τους γονείς του, σύμφωνα με την Αστυνομία σύχναζαν και άλλοι ύποπτοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες». Γιος τραπεζικού, ασχολούνταν με μεταφράσεις και υποτιτλισμούς σε ντοκυμαντέρ, ενώ περιστασιακά δούλευε και σε εταιρείες διανομής διαφημιστικών φυλλαδίων. Στον αντιεξουσιαστικό χώρο εντάχθηκε μετά τα πανσπουδαστικά συλλαλητήρια του 2007. Τον Ιούλιο του 2009 φέρεται να έφυγε από το σπίτι του για να μείνει με φίλη του στα Πατήσια. Αποτυπώματά του βρέθηκαν σε αρκετά αντικείμενα στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου. Η ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε από φωτογραφικό υλικό ότι είχε ταξιδέψει μαζί με συγκατηγορουμένους του σε Βέλγιο και Ολλανδία. Σύμφωνα με καταθέσεις που δόθηκαν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο 21χρονος είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο του 2009 σε συγγενείς του ότι θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Αμστερνταμ με μια φίλη του. Συγγενής του κατέθεσε ότι επικοινωνεί μαζί του μια φορά τον μήνα, λέγοντας πάντα ότι βρίσκεται στην ολλανδική πρωτεύουσα. Υπενθυμίζεται ότι οι «Πυρήνες» έστειλαν την περασμένη Δευτέρα τρία δέματα-βόμβες σε διευθύνσεις στην Ολλανδία.
Νταμιάνο Μπολάνο
ΕΙΝΑΙ ο μόνος που το προφίλ του δεν ταιριάζει με το κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον των υπολοίπων δραστών. Γεννήθηκε το 1987 στην Αλβανία. Συγγενικό του πρόσωπο είχε δραστηριοποιηθεί σε αντιεξουσιαστικό στέκι των Εξαρχείων που είχε δημιουργήσει 65χρονος δραστήριος αναρχικός. Διέμενε στην οδό Καραολή και Δημητρίου 27 στο Χαλάνδρι, κοντά στο διαμέρισμα της 25ης Μαρτίου 8. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαθέτουν φωτογραφίες του από εκδηλώσεις και εκδρομές μαζί με πολλούς από τους συγκατηγορούμενούς του. Εξαφανίστηκε και αυτός μετά τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν ανακαλύφθηκαν αποτυπώματά του στο σπίτι του Χαλανδρίου. Εφέτος, στις 22 Φεβρουαρίου, βρισκόταν στη Χειμάρρα, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που συντάχθηκε στις 26 Μαρτίου 2010 από τη Γενική Εισαγγελία της Αλβανίας. Φαίνεται ότι επέστρεψε, όμως, αφού η ΕΛ.ΑΣ. αναλύοντας καταγραφές καμερών εκτιμά ότι ο Μπολάνο ίσως παρέδωσε το παγιδευμένο δέμα με προορισμό τον ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Διερευνάται αν ο 23χρονος αλβανός αντιεξουσιαστής είχε μεσολαβήσει για τη μεταφορά όπλων από τη γειτονική χώρα προς εγχώριες ένοπλες οργανώσεις.
Οι «κούριερ» που έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας
Παναγιώτης Αργυρού
Ο «ΜΠΙΡΜΠΗΣ», όπως είναι το ψευδώνυμο που του αποδίδεται ότι είχε στην οργάνωση, γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Παλαιότερα είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλους αντιεξουσιαστές για κατάληψη αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού, από τη συχνότητα του οποίου οι καταληψίες εξέπεμψαν μήνυμα συμπαράστασης σε φυλακισμένους. Η δίκη γι΄ αυτή την υπόθεση έγινε τον Απρίλιο του 2010, αλλά ο 22χρονος δεν εμφανίστηκε. Είχε εξαφανιστεί από τον Σεπτέμβριο του 2009. Το διάστημα της εξαφάνισής του φέρεται να είχε ορισμένες αραιές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους γονείς του.
Γεράσιμος Τσάκαλος
ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ σπίτι του 25χρονου βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όμως έμενε μαζί με συγγενή του σε ισόγεια γκαρσονιέρα στο Θησείο. Δεν εμφανίζεται να έχει καμία επαγγελματική δραστηριότητα, ενώ εισέπραττε 500 ευρώ τον μήνα από ενοίκια σπιτιών που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Δεν βρέθηκε αποτύπωμά του στο Χαλάνδρι και δεν ήταν ανάμεσα στους κατηγορουμένους μέχρι την περασμένη Δευτέρα. Ωστόσο η Αστυνομία είχε ενδείξεις συμμετοχής του στην οργάνωση από παρακολουθήσεις υπόπτων αλλά και από την ανάλυση βίντεο που λήφθηκε στις βομβιστικές επιθέσεις των «Πυρήνων» στην προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στις 2 Οκτωβρίου 2009 και στην Εθνική Ασφαλιστική στις 27 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς.
Παρ΄ ότι δεν καταζητούνταν είχε κι αυτός εξαφανιστεί από προσώπου γης. Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής στράφηκαν για πληροφορίες σε στενή συγγενή του που διαμένει στη Σαλαμίνα, η οποία όμως δήλωσε άγνοια. Εις βάρος του αδελφού του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση των «Πυρήνων», όταν βρέθηκε αποτύπωμά του σε φυλλάδιο με τίτλο «Αληθογραφία» στο σπίτι άλλου κατηγορουμένου για την υπόθεση. Ωστόσο έχει γίνει εισαγγελική πρόταση για την απαλλαγή του, καθώς το συγκεκριμένο στοιχείο δεν θεωρείται «ισχυρό» για να στηριχθεί κατηγορία σε βάρος του.
Οι προφυλακισμένοι...
Χάρης Χατζημιχελάκης
Γεννήθηκε το 1988 και διέμενε στο Χαλάνδρι.Ηταν συμμαθητής των Νικολόπουλων και Γιόσπα στο Αρσάκειο και το 2006 μπήκε στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων.Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είχε σημαντικό ρόλο στην προμήθεια και στην κατασκευή των εκρηκτικών μηχανισμών.Θεωρείται ότι εντάχθηκε αρχικά σε ομάδες αντιεξουσιαστών και «στρατολογήθηκε» από έναν 31χρονο ο οποίος είχε στενές επαφές με άλλον αντιεξουσιαστή που είχε συλληφθεί το 2007 για ληστεία τράπεζας στην Αθήνα.Συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2009 και αρνείται τις κατηγορίες.Σε επιστολή την οποία απέστειλε σε δικτυακό τόπο προ μερικών εβδομάδων ανέφερε: «Αμφισβητώ και περιφρονώ τον αξιακό κώδικα αυτής της κοινωνίας. Αρνούμαι να συμβιβαστώ. Επιτίθεμαι λυσσαλέα σε καθετί που μας περιορίζει, μας υποτιμά, μας υποδουλώνει» .
Κωνσταντίνα Καρακατσάνη
Γεννήθηκε το 1991 και διέμενε στο Παλαιό Φάληρο.Στα 17 της χρόνια έφυγε από το σπίτι της. Λίγο καιρό πριν από τη σύλληψή της εργαζόταν ως σχεδιάστρια τατουάζ σε εργαστήριο δερματοστιξίας στην Πλάκα. Είχε προσωπική γνωριμία με έναν εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση,τον Νίκο Βογιατζάκη, και ακολούθως με τον Γιώργο Νικολόπουλο.Ηταν ένα από τα βασικά μέλη της παρέας του Χαλανδρίου.Στο διαμέρισμα της οδού 25ης Μαρτίου 8 βρέθηκε σειρά αποτυπωμάτων της.Εξαφανίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνελήφθη στην οδό Πατησίων τον Απρίλιο του 2010.Υποστήριξε ότι είχε αναλάβει όλες τις δουλειές του σπιτιού και ότι σε αυτό οφείλονται τα αποτυπώματα που βρέθηκαν εκεί.
...η «παρέα του Χαλανδρίου»...
Κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση είναι οιΜανώλης Γιόσπας, 22 ετών,Παναγιώτης Μασούρας, 21 ετών,και ο επίσης 21 ετώνΝίκος Βογιατζάκης.Ο Γιόσπας είναι ξάδελφος τουΧαρίλαου Χατζημιχελάκη , τελείωσε και αυτός το Αρσάκειο και ήταν σπουδαστής σε σχολή διακόσμησης.Συνελήφθη αμέσως μετά την εισβολή της Αστυνομίας στο Χαλάνδρι και αποφυλακίστηκε προσφάτως.
Ο Μασούρας διαμένει στο Γαλάτσι και είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Εχει υποστηρίξει ότι γνώρισε τον Γιόσπα σε γυμναστήριο πολεμικών τεχνών. Απασχόλησε την Αστυνομία για παλαιότερες επιθέσεις εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ ταξίδευε συχνά με την παρέα του Χαλανδρίου στο εξωτερικό.Στο σπίτι του στο Γαλάτσι βρέθηκαν σχεδιαγράμματα όπου καταγράφονται οι κάμερες της Αττικής αλλά και ένα «εγχειρίδιο για περίπτωση σύλληψης».
Ο Βογιατζάκης διαμένει στον Αγιο Δημήτριο,εργαζόταν στο κουρείο του πατέρα του και είχε παρακολουθήσει σχολές του ΟΑΕΔ.Ηταν συναθλητής του Μασούρα,βασικό μέλος της παρέας του Χαλανδρίου,επίσης με συχνά ταξίδια στην Ευρώπη.Εξαφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009, συνελήφθη την 1η Φεβρουαρίου 2010 και πλέον έχει αφεθεί ελεύθερος. Ο Ερρίκος Ράλλης,ο οποίος αποφυλακίστηκε, έγινε μέλος της «παρέας του Χαλανδρίου» όταν γνώρισε τον Μανώλη Γιόσπα σε νοσοκομεία όπου έκαναν φυσικοθεραπείες.Σύμφωνα όμως με αξιωματικούς η γνωριμία τους έγινε μέσω αντιεξουσιαστικών στεκιών στην Αθήνα.Από το 2005 ως το 2009 διέμενε στη Θεσσαλονίκη γι΄ αυτό και οι διωκτικές αρχάς εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε σχέσεις με τις επιθέσεις των «Πυρήνων» στη συμπρωτεύουσα.Βρέθηκαν αποτυπώματά του στο Χαλάνδρι και μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψής του εξαφανίστηκε.Συνελήφθη στις 25 Μαΐου 2010 στη Νέα Ιωνία Βόλου όπου διέμενε σε σπίτι φίλου του.
...και οι κατηγορίες
Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που θα κρίνει αν και ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη αναμένουν οι συνολικά 17 κατηγορούμενοι ως μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».Το Συμβούλιο θα πρέπει να αποφανθεί το αμέσως προσεχές διάστημα προκειμένου η εκδίκαση της υπόθεσης να προσδιοριστεί όσο το δυνατόν συντομότερα,καθώς τον προσεχή Μάρτιο και συγκεκριμένα στις 24.3.2011 λήγει το ανώτατο όριο (18 μήνες) της προσωρινής κράτησης δύο εκ των τριών κατηγορουμένων που παραμένουν προφυλακισμένοι.
Προτού συλληφθεί ο Παναγιώτης Αργυρού, η εισαγγελέας Εφετών κυρίαΞένη Δημητρίουείχε προτείνει προς το Δικαστικό Συμβούλιο την παραπομπή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών 12 εκ των 17 κατηγορουμένων και την απαλλαγή από κάθε κατηγορία πέντε εξ αυτών.Μετά τη σύλληψη του 22χρονου όμως,ο οποίος κατηγορείτο ήδη, οι εφέτεςανακριτές πήραν και πάλι στα χέρια τους τη δικογραφία και,αφού έλαβαν την τυπική απολογία του, διεβίβασαν εκ νέου τον φάκελο στο Συμβούλιο Εφετών για την έκδοση βουλεύματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου