www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα ελπίδας και καταδίκης της πολιτικής του μνημονίου ζήτησε ο Αλ.Τσίπρας

Ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και καταδίκης της πολιτικής του μνημονίου ζήτησε από τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη.


Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες να αποδοκιμάσουν στην κάλπη «την πολιτική της χρεοκοπίας, το Μνημόνιο και τις πολιτικές δυνάμεις που έχουν οδηγήσει τη χώρα σε αυτή την κατάσταση».

«Σήμερα, ο ελληνικός λαός έχει μια μεγάλη ευκαιρία» δήλωσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την εκτίμηση πως η κάλπη θα αναδείξει τους πολιτικούς συσχετισμούς του νέου πολιτικού σκηνικού της
νέας μεταπολίτευσης.

«Από αυτό το σκηνικό δεν πρέπει να απουσιάσει η ελπίδα» επισήμανε, τονίζοντας πως για το κόμμα του ελπίδα είναι η συνάντηση της Αριστεράς με δυνάμεις από τον σοσιαλιστικό χώρο.

«Ελπίδα είναι να έχουμε θετικές εξελίξεις σε προοδευτική κατεύθυνση για το λαό και την κοινωνία. Και αυτή την ευκαιρία ο ελληνικός λαός δεν θα την χάσει. Γιατί το κρίσιμο διακύβευμα της κάλπης είναι η προοπτική απεμπλοκής από το Μνημόνιο της εξάρτησης, της ομηρίας, της χρεοκοπίας, η προοπτική της οικονομικής ανεξαρτησίας, της αξιοπρέπειας και της λαϊκής κυριαρχίας» υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: