www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 25.11.2010

Βροχές κατά περιόδους στα δυτικά, στο Ανατολικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και στα Δωδεκάνησα, καθώς και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, περιμένουμε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 15 - 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα, από 3 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 20 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 23 – 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί
μέτριοι.

Λίγες αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: