www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές περιμένουμε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση το Κρητικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι και ανατολικά της Ρόδου ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα
πνέουν ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: