www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Νέα επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση

Για «ψευτοδιλήμματα και ψέματα» κατηγόρησε την κυβέρνηση από τα Τρίκαλα όπου περιόδευσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


«Σε ώρες μεγάλης και βαθιάς οικονομικής κρίσης μια κυβέρνηση σοβαρή πρέπει να επενδύει στην αλήθεια και όχι στο ψέμα. Τα ψευτοδιλήμματα τα οποία όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται να βάλει τις επόμενες μέρες ο κ. Παπανδρέου, θα πέσουν στο κενό" , είπε ο κ. Σαμαράς από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Τρικκαίων, Μιχάλη Ταμήλου.

"Ο κόσμος χρειάζεται τη γνώση του τι συμβαίνει, τη γνώση το ποιος μας έφερε εδώ και τη γνώση κυρίως, το ποιος μπορεί να μας βγάλει από αυτό το τέλμα" είπε και πρόσθεσε ότι: "Θέλω να είναι ξεκάθαρο ότι εμείς αγωνιζόμαστε με ένα πρόγραμμα κοστολογημένο και αληθινό και δεν έχουμε να
αντιμετωπίσουμε παρά μόνο την οικονομική πραγματικότητα, η οποία σήμερα έχει κάνει τον ελληνικό λαό πραγματικά να στενάζει".

Ακόμη ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι "η Ν.Δ αγωνίζεται με πρόγραμμα για την αλήθεια, και για το πώς θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο.

"Ο κ. Παπανδρέου, αγωνίζεται με το ψέμα, με την παραπληροφόρηση και προσπαθεί να βάλει ψευτοδιλήμματα. Επαναλαμβάνω ότι αυτά τα ψευτοδιλήμματα θα πέσουν στο κενό».



Δεν υπάρχουν σχόλια: