www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σκληρή αντιπαράθεση ενόψει εκλογών

«Πολιτικό είναι το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν το στίγμα για το «που» θέλει να πάει η χώρα. Θα απαντήσουν στο δίλημμα αν θέλουν η χώρα να πάει μπροστά, αν θα συνεχίσουμε να λέμε «ναι» στο δύσκολο έργο για την σωτηρία της Οικονομίας και την εκ βάθρων αναμόρφωση της ή αν θα πάμε πίσω», υπογράμμισε από την Λάρισα, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.


Παράλληλα άσκησε δριμύτατη κριτική στην Νέα Δημοκρατία και στον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς , μιλώντας μάλιστα για «μαγκιές με πολύ κοντά ποδάρια». Μάλιστα, επανέλαβε την γνωστή φράση για την οποία κατ΄ επανάληψη έχει εγκλιθεί από την αντιπολίτευση και την οποία προεκλογικά υποστήριζε: «Λεφτά υπάρχουν» επανέλαβε και
κατηγόρησε τη ΝΔ για «ευκαιριακή πολιτική» και «μαγική συνταγή» για το μηδενισμό του ελλείμματος.

«Ετοιμάζουν τα χειρότερα μετά τις εκλογές, ας τους αναγκάσουμε να αλλάξουν γνώμη», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, και κατηγόρησε τον Γ. Παπανδρέου πως «από τη μία διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό και από την άλλη προστατεύει το ΠΑΣΟΚ από την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, προφανώς γιατί κάτι φοβάται, τόσο για τη δική του περίοδο, όσο και για την περιοδο Σημίτη».

* Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι, το υπουργικό συμβούλιο. Ο υπουργός Πολιτισμού θα παρουσιάσει το νομοσχέδιο για την Ενίσχυση και Ανάπτυξη της Κινηματογραφικής Τέχνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: