www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Διήμερο... έλλειψης νερού σε Χαριλάου και Πεύκα Θεσσαλονίκης

Χωρίς νερό έχουν μείνει από τις 8 το πρωί διάφορες περιοχές στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοίνωσε η Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης, η διακοπή, που οφείλεται σε εργασίες αντικατάστασης δικλείδων, θα διαρκέσει μέχρι τις 16.00, ενώ πρόβλημα θα αντιμετωπίσει η περιοχή και αύριο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.


Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η σημερινή διακοπή οφείλεται σε εργασίες που γίνονται στη συμβολή των οδών Γαζή με Πλαστήρα και Γαζή με Ανακρέοντος, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί των οδών Λεωνίδων με Πελοπίδου και Νικάνορος με Πελοπίδου, της περιοχής Χαριλάου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, πρόβλημα ομαλής υδροδότησης υπάρχει στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς
Πλαστήρα, Γαζή, Παπαναστασίου, Μυστακίδου και Γιάννη Αγγέλου.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ, αύριο θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωνίδου, Νικάνορος, Πελοπίδου και Γιάννη Αγγέλου.

Διακοπή νερού την Τρίτη 28/9 και στα Πεύκα

Τρίωρη διακοπή νερού θα υπάρξει αύριο στο δήμο Πεύκων Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 12.00 θα μείνουν χωρίς νερό οι οδοί Κωνσταντινουπόλεως, Σμύρνης, Βοσπόρου, Παπανικολάου μέχρι και την Περιφερειακή του δήμου.

Η ΕΥΑΘ θα πραγματοποιήσει εργασίες μετατόπισης αγωγού στην οδό Σμύρνης, λόγω έργων αποχέτευσης, όπως ανακοίνωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: