www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 30.09.2010

Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, και νεφώσεις στις νησιωτικές περιοχές κατά περιόδους πυκνές, περιμένουμε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 ως 26 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 13 ως 25 – 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 ως 26 – 27 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι ισχυροί. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό καιρό περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στο κέντρο στους 26 βαθμούς. Μέτριοι και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες ισχυροί
βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους, εξασθενώντας σημαντικά μετά το μεσημέρι.

Καλό καιρό περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει στους 21 βαθμούς. Μέτριοι έως ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Θερμαϊκό, εξασθενώντας σημαντικά μετά το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: