www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Έλαβε τις γραπτές εγγυήσεις ο Παναθηναϊκός

Ο Δήμος Αθηναίων και η κατασκευαστική εταιρεία του Μπάμπη Βωβού έστειλαν στον Παναθηναϊκό (ΠΑΕ και Ερασιτέχνη) γραπτώς τις εγγυήσεις, των όσων είχαν συμφωνηθεί προφορικά για τη «διπλή ανάπλαση». Οι «πράσινοι» φέρεται να έμειναν ικανοποιημένοι από τα έγγραφα που έλαβαν, ενώ το νομικό τμήμα εξετάζει αναλυτικά όλες τις παραμέτρους και θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη.

Συνεπώς εφόσον ο Παναθηναϊκός θεωρήσει ότι καλύπτεται από τα έγγραφα που έλαβε, αναμένεται να συμφωνήσει στην κατάθεση της νέας νομοθετικής ρύθμισης για τη «διπλή ανάπλαση», ώστε να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου στο Βοτανικό.


Κατά τη χθεσινή συνάντηση των προέδρων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Νίκου Κωνσταντόπουλου και Μιχάλη Κίτσιου αντίστοιχα, με τον αντιπρόεδρο της
κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη και τον κατασκευαστή Μπάμπη Βωβό, οι συζητήσεις κατέληξαν σε αδιέξοδο. Και αυτό γιατί δεν ήταν εμφανής η πρόθεση των εμπλεκόμενων μερών να παράσχουν γραπτές δεσμεύσεις στο «τριφύλλι», για τις υποχρεώσεις, εξασφαλίσεις και εγγυήσεις που πρέπει να αναλάβουν.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: