www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Εργασίες επισκευής ασφαλτικού τάπητα σε τμήματα της Λ. Κηφισίας

Εργασίες αποξήλωσης ασφαλτικού τάπητα (φρεζάρισμα) και κατασκευή νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα θα εκτελούνται από την Τρίτη 3 Αυγούστου έως και το Σάββατο 7 Αυγούστου, καθώς και από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου έως και το Σάββατο 28 Αυγούστου και κατά τις νυκτερινές ώρες από 21.30 έως και τις 6.00 σε τμήματα τμήματα της Λεωφόρου Κηφισίας.


Οι εργασίες θα εκτελεστούν στα ακόλουθα σημεία:

* Στη λεωφορειολωρίδα της ανόδου της Λ. Κηφισίας από το ύψος της οδού Αιτωλίας έως το ύψος της οδού Πεζοπούλου του Δήμου Αθηναίων, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

* Στη λεωφορειολωρίδα της καθόδου της Λ. Κηφισίας από το ύψος της οδού Μπιζανίου έως το ύψος της οδού Φθιώτιδος του Δήμου Αθηναίων, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται
κανονικά.

* Στην άνοδο της Λ. Κηφισίας από το ύψος της οδού Συν/ρχου Δαβάκη έως το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Κατεχάκη του Δήμου Αθηναίων και σε όλο το πλάτος της. Οι εργασίες αποξήλωσης και κατασκευής νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

* Στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας, στο υπόγειο τμήμα του ανισόπεδου κόμβου Κατεχάκη του Δήμου Αθηναίων και σε όλο το πλάτος της.

Οι εργασίες αποξήλωσης και κατασκευής νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά. Για τις εργασίες αυτές δεν απαιτείται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: