www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου ο Κώστας Μπακογιάννης

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Καρπενησίου ανακοίνωσε σήμερα από τον Προυσσό Ευρυτανίας ο Κώστας Μπακογιάννης.


«Σήμερα, αναλαμβάνω συγκεκριμένες δεσμεύσεις έναντι των συμπατριωτών μου. Στον τουρισμό και τον πολιτισμό να στοχεύσουμε σε μια σταθερή δωδεκάμηνη τουριστική περίοδο απευθυνόμενοι σε συγκεκριμένες αγορές μέσω της συστηματικής ανάδειξης ολόκληρου του νέου Δήμου και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

»Στα έργα και τις υποδομές να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης του Καρπενησίου, η οποία σήμερα αδικεί κατάφωρα την Ευρυτανία, να αναβαθμίσουμε το οδικό δίκτυο και να αξιοποιήσουμε το Χιονοδρομικό μας Κέντρο.

»Στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη να υιοθετήσουμε καινοτόμες μεθόδους οι οποίες θα διασφαλίσουν την προστασία της ζωντανής φυσικής μας κληρονομιάς και θα βελτιώσουν τη ποιότητα ζωής των Δημοτών», δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης.

«Ως προς τη χρηματοδότηση να δεχτούμε τη στενότητα του Κεντρικού Κράτους ως δεδομένο και να αξιοποιήσουμε εναλλακτικούς τρόπους όπως τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και τα
Ευρωπαϊκά Προγράμματα» πρόσθεσε, ζητώντας από τους συμπατριώτες του να τον στηρίξουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

«Στις επόμενες εβδομάδες σκοπεύω να πάω χωριό - χωριό, σπίτι - σπίτι και πόρτα - πόρτα. Θα συνομιλήσω με όλους τους κατοίκους του Νέου Δήμου για την Ευρυτανία του μέλλοντος μας, το Νέο Δήμο Καρπενησίου που ονειρευόμαστε. Στο Καρπενήσι, τη Δομνίστα, τη Ποταμιά, τους Κτημένιους, τα Φουρνά και τον Προυσσό», τόνισε.

Αναφερόμενος στην επικείμενη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γιου του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος σε συνέντευξή του την Παρασκευή στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Δεν υπάρχουν προκαταλήψεις. Δεν έχουμε δυσκολία να στηρίξουμε την υποψηφιότητά του».

Από την πλευρά του, ο γραμματέας τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «Αντένα» υπογράμμισε ότι «η Ν.Δ. είναι ανοικτό κόμμα χωρίς μικροψυχίες».

«Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι γιός του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη και φυσικά της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο Παύλος υπήρξε μάρτυρας της Δημοκρατίας και επίλεκτο στέλεχος της Ν.Δ. Τον τιμούμε και νομίζω ότι τον τιμά και η Ευρυτανία. Δεν εντάσσεται ο Κ. Μπακογιάνης κατ’ ανάγκην σε εκείνους που θέλουν να διαιωνίσουν την οικογενειοκρατία», τόνισε.

Σε διευκρινιστικές ερωτήσεις, ο κ Μιχαλολιάκος είπε ότι αν ο κ. Μπακογιάννης ζητήσει στήριξη «εδώ είμαστε», σημειώνοντας ότι «δεν είπε ότι θα τον στηρίξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: