www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Στήριξη στην υποψηφιότητά του ζητεί ο Γ. Μπουτάρης

Έκκληση σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, εκτός του Κώστα Γκιουλέκα, να κουβεντιάσουν και να συμπαραταχθούν με την παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», απηύθυνε ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας ότι είναι η παράταξη που ενώνει και κερδίζει.


«Με υποψήφιο εμένα, που κατά γενική ομολογία και κατά γενική μέτρηση, είμαι μια προσωπικότητα που ενώνει και κερδίζει, να πάμε να ανατρέψουμε το σύστημα», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Το να βγω εγώ δήμαρχος δεν είναι αυτοσκοπός. Είμαι, όμως, μια προσωπικότητα που ενώνει και κερδίζει. Αν δεν μπορέσουμε όλοι μαζί
να εκμεταλλευθούμε αυτή την προσωπικότητα, θα πει ότι έχουμε άλλα ενδιαφέροντα από πίσω».

Σε ό,τι αφορά στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι περιμένει τη στήριξη του.

Χαρακτήρισε «επανάσταση» το νόμο «Καλλικράτης» και σημείωσε ότι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι να στηρίξει ενώσεις πολιτών που ενώνουν και κερδίζουν. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη διαπαραταξιακή επιτροπή διαλόγου, παρατήρησε ότι νιώθει πικρία και σημείωσε ότι "η παράταξη του συμμετείχε από την πρώτη στιγμή και για κάποιο λόγο την απέβαλαν".

Κάλεσε, επίσης, και τον Τάσο Τζήκα, ο οποίος προκρίθηκε από τη διαπαραταξιακή ως υποψήφιος δήμαρχος, να συμπαραταχθεί με την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: