www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Στο Καραϊσκάκη θα παίξει η ΑΕΚ με τη Νταντί

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί (εκτός απροόπτου) ο αγώνας ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ την Πέμπτη το βράδυ στις 9. Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης κρίθηκε ακατάλληλο από την UEFA, μετά τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς του Πανιωνίου. Για λόγους ασφαλείας και υπό τον φόβο ότι θα δημιουργηθούν επεισόδια η διοίκηση της ΑΕΚ ενημέρωσε την UEFA ότι δεν μπορεί να γίνει ματς στο γήπεδο του Πανιώνιου.


Συνεργεία δούλευαν όλη τη νύχτα για την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο της Ν.Σμύρνης και σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα διορθώθηκε. Ωστόσο ύστερα από ώριμη σκέψη κρίθηκε σκόπιμο και αναγκαίο από την ΑΕΚ να καταφύγει στη λύση του Καραϊσκάκη και να μη διακινδυνεύσει τα χειρότερα στη Ν.Σμύρνη. Η βεντέτα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΑΕΚ και Πανιώνιου, πιθανόν να είχε συνέχεια (με αντίποινα) το βράδυ της
Πέμπτης, αν το ματς γινόταν στη Ν.Σμύρνη.

Η UEFA ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα τελευταία γεγονότα και απομένει να δώσει την τυπική έγκριση για να χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ το Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός το παραχώρησε με τον όρο ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι. Στις εξέδρες θα βρίσκονται μόνο οι περίπου 500 Σκωτσέζοι εκδρομείς οπαδοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: