www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ο καιρός αύριο 29.08.2010

Ζεστό και υγρό καιρό, με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια ορεινά κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή 29 Αυγούστου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 23 έως 31 - 32 στις νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Ωστόσο, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Βορειοδυτικό Αιγαίο και ισχυροί δυτικοί άνεμοι στη θάλασσα των Κυθήρων και στον Κορινθιακό.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και πιθανόν τις πρωινές ώρες κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς. Οι άνεμοι θα
πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 - 31 βαθμούς. Μέτριοι μέχρι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: