www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ο καιρός σήμερα 10.08.2010

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τρίτη 10 Αυγούστου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 36 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 23 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 24 έως 31 στα νησιωτικά τμήματα, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί. Μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί βόρειοι - βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική, με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα στο Ν. Ευβοϊκό ισχυροί.

Καλό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 – 34 βαθμούς. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, εξασθενώντας σημαντικά από το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: