www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

YouTube: Αυξάνεται από 10 σε 15 λεπτά το ανώτατο όριο για το «ανέβασμα» βίντεο

To YouTube έκανε το χατήρι των φίλων του και δίνει πλέον στους χρήστες πέντε ακόμα λεπτά, αυξάνοντας από 10 σε 15 το ανώτατο όριο (πλαφόν) για το «ανέβασμα» (upload) βίντεο.

Διευθυντικό στέλεχος του site δήλωσε, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, ότι η αύξηση της χρονικής διάρκειας των βίντεο ήταν το κυριότερο αίτημα των χρηστών του.


«Σας ακούσαμε και είμαστε πια στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αυξήσαμε το όριο του upload στα 15 λεπτά», δήλωσε ο Τζόσουα Σίγκελ, προσθέτοντας ότι αυτό κατέστη εφικτό χάρη σε «συνεχιζόμενες τεχνολογικές προσπάθειες».

Οι επίσημοι εταίροι του YouTube είχαν ήδη τη δυνατότητα να «ανεβάζουν» βίντεο με διάρκεια άνω
των δέκα λεπτών.

Το YouTube, που εξαγοράστηκε από τη Google το 2006 αντί 1,65 δολαρίων, δήλωσε φέτος ότι κάθε λεπτό της ώρας που περνά, «ανεβαίνουν» στο site βίντεο συνολικής διάρκειας 24 ωρών.

Το site, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει διαφημιστικά έσοδα και να «γεννήσει» κέρδη, σταδιακά αυξάνει το επαγγελματικό περιεχόμενό του, μεταξύ άλλων περιλαμβάνοντας πια πλήρεις τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, πέρα από τα ερασιτεχνικά βίντεο των χρηστών για τα οποία έγινε διάσημο σε πρώτη φάση.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: