www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ιδανικό ξεκίνημα με 5αρα για Ολυμπιακό

Σε ρυθμούς προπόνησης ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε κόντρα στη Μπέσα στα Τίρανα, επικρατώντας με 5-0 των Αλβανών και σφραγίζοντας έτσι το εισιτήριο για την 3η προκριματικά φάση του Europa League.


Όπως ακριβώς αναμενόταν, οι ερυθρόλευκοι απείχαν έτη φωτός σε επίπεδο ποιότητας από τους αντιπάλους τους και δεν δυσκολεύτηκαν σε κανέναν σημείο για να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν αυτό που θέλαν.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που εξασφάλισαν από νωρίς τη νίκη και την πρόκριση, ο Έβαλντ Λίνεν και το επιτελείο του έκαναν περισσότερο δοκιμές για πραγματικά σοβαρούς αντιπάλους που θα βρουν μπροστά τους αργότερα στη σεζόν, παρά ασχολήθηκαν με το παιχνίδι.

Στο ματς όλα κρίθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, όταν ο Όσκαρ με δυο προσωπικά του τέρματα στο 19' και στο 31' έβαλε νωρίς τέλος στα όποια όνειρα των Αλβανών.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο 47' πήρε
προβάδισμα τριών γκολ με βολίδα του Ντούντου.

Στη συνέχεια ήρθε η σειρά του Ντιόγο να σκοράρει από δυο φορές και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του. Αρχικά στο 70ο λεπτό με κεφαλιά έγραψε το 4-0 και επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90' με πλασέ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Μπέσα (Σπετίμ Ντούρο): Σεχί, Αλίου, Τσικαλέσι (62' Χατζίμπουλιτς), Οσμάνι (81' Στίνι), Φερίζοβιτς, Πότσι, Ντος Σάντος, Ντεμπί, Γιακούπι, Μιχάνι (71' Χότζα), Λαζαρέφσκι

Oλυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Χολέμπας, Μοντεστό, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού (84' Κατσικογιάννης), Μαρέσκα, Ζαϊρί (75' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Όσκαρ (66' Μήτρογλου), Ντιόγο

Δεν υπάρχουν σχόλια: