www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 21.07.2010

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 24 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Ανατολικές Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί και πρόσκαιρα στα νότια σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς. Οι
άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών καταιγίδων κυρίως στα ορεινά του νομού περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: