www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Πρόγνωση καιρού

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα να εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010. Τις θερμές ώρες της ημέρας μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στον ορεινό άξονα της Πίνδου.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 33 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 16 ως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 17 ως 35 - 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 ως 30 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, ενώ ασθενείς μέχρι μέτριοι δυτικοί - βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34-35 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο
Ν. Ευβοϊκό.

Καλό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32-33 βαθμούς. Ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: