www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Γενική πρόγνωση καιρού

Ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως σε ορεινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης και πιθανόν της Θεσσαλίας, περιμένουμε το Σάββατο 29 Μαΐου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 - 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 33 - 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 28 - 29 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, με εξαίρεση τα ανατολικά του τμήματα όπου τοπικά οι μέγιστες θα φτάσουν τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό και στη Θάλασσα των Κυθήρων το δυτικό ρεύμα θα είναι ενισχυμένο στα επίπεδα των 6-7 μπ.

Λίγες νεφώσεις, κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η

θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς, με τη μέγιστη στα παράλια να μην ξεπερνά τους 30 – 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και από αργά το απόγευμα στο Σαρωνικό τοπικά μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 - 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: