www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Εγώ αποτέφρωσα τον Χίτλερ

Πρώην αξιωματικός της KGB ισχυρίζεται ότι είναι ο τελευταίος επιζών μιας ομάδας που αποτεφρώσαν τα οστά του Αδόλφου Χίτλερ!


Πρόκειται για τον Ρώσο 73χρονο Βλαντιμίρ Γκουμενίκ ο όποιος όμως αρνήθηκε να πει σε πια τοποθεσία βρίσκεται διεσπαρμένη η τέφρα του Χίτλερ καθώς, όπως ισχυρίζεται, φοβάται ότι θα μπορούσε να γίνει χώρος προσκυνήματος για νεο-ναζί.

Ο μυστικός πράκτορας αναφέρει ότι είναι ο τελευταίος επιζών μιας ομάδας τριών, που το 1970 ξέθαψε τα οστά του Χίτλερ, την ερωμένη του Εύα Μπράουν και του Τζόζεφ Γκέμπελς και τα μετέφεραν σε "μυστική τοποθεσία" για να αποτεφρωθούν.


Ο Γκουμενίκ τονίζει "Μας διέταξαν να κάψουμε τα οστά του Χίτλερ, της Μπράουν και του Γκέμπελς και να τα σκορπίσουμε στον άνεμο."

Ο Πρώην πράκτορας εξηγεί ότι πήγαν στο Μαγδεμβούργο, στην πρώην Ανατολική Γερμανία και εκεί
έκαψαν τα οστά. Στη συνέχεια, πήγαν στην κορυφή ενός λόφου και σκόρπισαν τις στάχτες στον άνεμο.

Οι αρχές της Μόσχας ήταν αυτές που υπόδειξαν την περιοχή σύμφωνα με τον πράκτορα. Πολλές Νέο-Ναζιστικές οργανώσεις, όπως ο ίδιος λέει, τον έχουν πλησιάσει δελεάζοντάς τον, με μεγάλα ποσά για να υποδείξει την ακριβή περιοχή. Ο ίδιος όμως τα έχει απορρίψει, καθώς φοβάται ότι θα γίνει χώρος προσκυνήματος νέο-ναζί.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: