www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ροχαλίζει στον ύπνο του/της και δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε;

Πόσες και πόσες φορές δεν έχει τύχει σε όλους μας να είμαστε κατάκοποι, να θέλουμε να κοιμηθούμε και να μην μπορούμε επειδή ο/η σύντροφός μας ροχαλίζει;

Έχει υπολογιστεί ότι στο γενικό πληθυσμό το ροχαλητό είναι πολύ συχνό. Σύμφωνα με στατιστικές που έχουν γίνει, επηρεάζει περίπου το 20% έως 40% του πληθυσμού.

Το ροχαλητό είναι μια παθολογική κατάσταση που δείχνει ότι υπάρχει μια μορφή απόφραξης της αναπνοής.

Οι γιατροί μας συμβουλεύουν να ακολουθήσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και αν παρ' όλα αυτά συνεχίζει να ενοχλεί, να ακολουθήσουμε την πεπατημένη του χειρουργείου.

Επειδή όμως όλες αυτές οι λύσεις είναι μακροχρόνιες και δαπανηρές, υπάρχει και η παλιά δοκιμασμένη λύση του .....

μαρτυρίου της σταγόνας.

Την ώρα λοιπόν που κοιμάται και ροχαλίζει και έχετε εξαντλήσει όλες τις μεθόδους που ξέρετε "σταμάτα να ροχαλίζεις", "γύρισε πλευρό σε παρακαλώ", κλπ, σηκώνεστε από το κρεβάτι και πηγαίνετε στην κουζίνα.

Γεμίζετε ένα ποτήρι με φρέσκο δροσερό νερό και ..... όχι δεν του/της το αδειάζετε. Κρίμα είναι, γιατί μετά δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε ούτε εσείς στο κρεβάτι σας.

Απλά βάζετε μερικά δάχτυλα μέσα και αρχίζετε το ..... μαρτύριο της σταγόνας.

Αν κοιμάται πολύ βαθιά, δεν θα καταλάβει τίποτα, αν το ρίχνετε στο πρόσωπο. Δοκιμάστε στο αυτί.

Είναι σίγουρο ότι θα ξυπνήσει τρομαγμένος/η και με την εντύπωση ότι ή κοιμάται στην ύπαιθρο ή ότι τον/την έγλυψε η αγελάδα της υπαίθρου.

Το σίγουρο ακόμη είναι ότι μόλις καταλάβει ότι το κάνατε εσείς, θα τσαντιστεί τόσο πολύ, που θα φύγει από το κρεβάτι και θα πάει να κοιμηθεί στον καναπέ του σαλονιού σας.

Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε τον ύπνο σας μέχρι την επόμενη ημέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: