www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Νεκρός από πυρά αλλοδαπών φαρμακοποιός στο Ρέντη


Νεκρός από πυρά πυροβόλου όπλου έπεσε στις 15.15 περίπου ο 55χρονος φαρμακοποιός Σπύρος Πουκαμισάς στη συμβολή των οδών Π. Νικολαΐδη και Περικλέους στο Ρέντη, δίπλα ακριβώς στο σημείο που είχαν σκοτώσει πέρυσι το Μάρτιο τους άτυχους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση από δύο ληστές, που του άρπαξαν μία τσάντα με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Το θύμα, που ήταν μέλος του φαρμακευτικού συλλόγου Πειραιά και πατέρας δύο κοριτσιών, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες
αντιστάθηκε όταν του ζήτησαν τη τσάντα και τότε οι δράστες τον πυροβόλησαν. Σύμφωνα επίσης με μαρτυρίες, οι άγνωστοι διέφυγαν με ένα κίτρινο Ι.Χ. αυτοκίνητο  μάρκας PEUGEOT, ενώ το θύμα φέρεται να έχει βληθεί με τρεις σφαίρες των εννέα χιλιοστών στο κεφάλι και στο στήθος. Ο Σπύρος Πουκαμισάς ακολουθούσε κάθε μέρα συγκεκριμένη διαδρομή από το φαρμακείο προς το αυτοκίνητό του και αντίστροφα.

 Σύμφωνα με αστυνομικούς, ο 55χρονος φαρμακοποιός δεν είχε οικονομικές εκκρεμότητες και επομένως, από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών με τους δράστες.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν η 4η ή 5η φορά που είχαν επιχειρήσει να τον ληστέψουν. Η τελευταία φορά ήταν πριν από δύο μήνες περίπου κάτω από το σπίτι του και του έσπασαν τα δάχτυλα.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις για το συμβάν, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

 Για «στυγερό έγκλημα που δείχνει ότι το ποτήρι ξεχείλισε» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό. «Δεν πάει άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι πρώτη προτεραιότητα της ΝΔ είναι η ασφάλεια.

«Συγκλονισμένος από την άνανδρη δολοφονία» του 55χρονου φαρμακοποιού δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ. Αμπατζόγλου.

 «Ο φαρμακευτικός κόσμος θρηνεί σήμερα έναν αγωνιστή φαρμακοποιό και έναν εξαίρετο οικογενειάρχη», ανέφερε ο κ. Αμπατζόγλου, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά του συλλυπητήριά του στους οικείους του άτυχου φαρμακοποιού.

 Ο πρόεδροςτου ΠΦΣ ζήτησε τέλος τη σύλληψη και την «παραδειγματική τιμωρία των αδίστακτων δολοφόνων».

Μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και φωνάζοντας Αθάνατος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: