www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Intralot: Εισαγωγή της τεχνολογίας NFC στα τυχερά παιχνίδια


Την τεχνολογία «Near Field Communication» (NFC) εισάγει στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών η Intralot. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, η νέα πρωτοποριακή λύση «Tap'n'Play» εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τη λειτουργία των λοταριών περιορίζοντας τη χρήση δελτίου ή και απόδειξης.

 Το «Tap'n'Play» μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε κάθε επιφάνεια ως σημείο εισόδου σε μία διαδραστική εμπειρία παιχνιδιού, που απέχει μόλις λίγα εκατοστά από το κινητό τηλέφωνο του παίκτη (smartphone ή tablet, το οποίο υποστηρίζει την τεχνολογία NFC), σημειώνει η Intralot.

 Περιλαμβάνει νέους τρόπους συμμετοχής σε υπάρχοντα παιχνίδια Λοταρίας, καθώς και νέες ομάδες
παιχνιδιών. Τα πρώτα παιχνίδια της οικογένειας, «GameTrails» και «GameSpot», αποτελούν ψυχαγωγικά τυχερά παιχνίδια, τα οποία λαμβάνουν υπ' όψιν τη κινητικότητα του παίκτη και διευρύνουν το χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού.

«Είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία του "Tap'n'Play", που είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι ακριβώς σημαίνει για εμάς το

"Universal Gaming Experience". Οι καταναλωτές διασκεδάζουν χρησιμοποιώντας την πιο ισχυρή, αποτελεσματική και ευέλικτη πλατφόρμα του κλάδου, η οποία τους επιτρέπει να συμμετέχουν σε παιχνίδια Λοταρίας είτε μέσω ενός πρακτορείου είτε μέσω του κινητού τους τηλεφώνου με ένα φυσικό τρόπο, όπου η τεχνολογία διευκολύνει αλλά δεν παρεμβαίνει. Προσφέρουμε συναρπαστικά παιχνίδια για τους παίκτες νέας γενιάς, οι οποίοι επιθυμούν να παίζουν στον τόπο και το χρόνο που επιλέγουν», δήλωσε η κ. Βάλη Μπουλιγαράκη, Γενική Διευθύντρια Games & Marketing του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: