www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο καιρός στις 25.04.2012


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά πρόσκαιρα θα αυξηθούν και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012. Αυξημένα αναμένονται τα ποσοστά σκόνης στην ατμόσφαιρα, κυρίως στις κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και τη Νότια Κρήτη, 15 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ στα βόρεια τμήματα της Κρήτης η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και στη θάλασσα των Κυθήρων και το Κρητικό Πέλαγος ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, οι οποίοι μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς σχεδόν μέτριους έως μέτριους 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και αργότερα πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ. Μετά το απόγευμα στο Σαρωνικό οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 5 μποφόρ και τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ, και τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: