www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ενώπιον του ανακριτή οι 10 συγκατηγορούμενοι του Τσοχατζόπουλου


Ξεκινούν από σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή οι απολογίες δέκα προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η κόρη του.

Οι 10 εμπλεκόμενοι εμφανίστηκαν την περασμένη Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν προκειμένου να ενημερωθούν για την ογκώδη δικογραφία.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού θα κληθεί να λογοδοτήσει την Παρασκευή για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ από την κόρη
του Ακη Τσοχατζόπουλου θα ζητηθούν εξηγήσεις για το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο αδελφός της συζύγου του κ. Τσοχατζόπουλου, Παναγιώτης Σταμάτης, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο, Πέμπτη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ. Σταμάτης μετείχε από το 2006 έως το 2009 σε συναλλαγές για την ανακαίνιση του σπιτιού στην Ακρόπολη, χρησιμοποιώντας το όνομα Παναγιώτης Παπαλιάκος. Επίσης, φέρεται να εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της εταιρείας Nobilis από την οποία αγόρασε το σπίτι η σύζυγος του πρώην υπουργού

Δεν υπάρχουν σχόλια: