www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Άδωνις Γεωργιάδης: «Έπραξα κατά τη συνείδηση μου»


«Έπραξα κατά τη συνείδησή μου», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τη νέα δανειακή στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο βουλευτής παρέκαμψε τη γραμμή του κόμματος και ψήφισε υπέρ του
μνημονίου, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την ΚΟ του ΛΑΟΣ. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στο παλληκάρι. Συγχαρητήρια. Κι΄ άστον τον Καραταζαφέρη που πραγματικά πήγε να γίνει μιά φωνή λογικής. Όμως, έκανε μιά στροφάρα 180 μοιρών, όταν διαπίστωσε από τις δημοσκοπήσεις, ότι η αντιμνημονιακή γραμμή πουλάει (όρα αριστερά, Κουβέλης, Σαμαράς, κ.λ.π.). Πουλάει Καρατζαφέρη μου, αλλά μόνο πρόσκαιρα. Πουλάει γιατί οι λαοί παρασύρονται και δεν μπορούν να δούν σε βάθος. Γι΄ αυτό άλλωστε είναι λαοί. Άλλος ο ταγός, ο ηγέτης και άλλο ο λαός. Ο τόπος χρειάζεται ηγέτες (έχει πάθει πολλά από τους λαοπλάνους ΚαραμανλοΠαπαζτήδες και χαϊδευτές των αυτιών) και οι ηγέτες έχουν λογική, σθένος, σταθερή πολιτική και κερδίζουν πάντα (όχι στην αρχή) στο τέλος. Ο Τσώρτσιλ που κέρδισε έναν παγκόσμιο πόλεμο και βρήκε μιά Αγγλία παιδική χαρά, δεν έταξε στους Βρεττανούς "καλύτερες μέρες" και "φώτα στα τούνελ", αλλά "αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα". Έτσι είναι οι ηγέτες όταν οι μέρες είναι μαύρες και οι απαιτήσεις το καλούν. Εσύ δυστυχώς απέτυχες. Άντε τώρα να μετρήσεις τα ψηφουλάκια παρέα με τον Σαμαρά.

Αγαμέμνων Πρίαμος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με την πράξη τους και μπράβο τους. Εδώ που φτάσαμε δεν είχαμε άλλη επιλογή. Υπάρχει όμως και αλλά...
Μήπως μυρίστηκαν εξουσία και οι δύο διαγραφέντες, προσχωρώντας - όπως λένε τα κουτσομπολιά - στη Νέα Δημοκρατία ή όντως διαφώνησαν με τον Καρατζαφέρη και τράβηξαν το δρόμο τους;
Δεν μπορείς πλέον να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν. Ο χρόνος θα δείξει.
Θέλω όμως να πω και κάτι άλλο. Όσο δεν εφαρμόζουμε τα μέτρα τόσο πιο σκληρά θα μας βάζουν.
Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι: Οι πολιτικοί πρέπει να μάθουν να μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας χωρίς να υπολογίζουν την καρέκλα και τη θέση τους αλλά το μέλλον της Ελλάδος.
Ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να συντηρούν πλέον τους πλεονάζοντες δημοσίους υπαλλήλους.
Το ένα εκατομμύριο άνεργοι είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι και όχι δημόσιοι. Αυτοί δεν έχουν ψυχή; Γιατί πρέπει να εργάζονται 10 με 12 ώρες την ημέρα;