www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Εξώδικο στον Πάγκαλο

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, έκανε ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κων/νος Λουράντος, λόγω της επίμαχης συνέντευξης του δεύτερου στην εκπομπή «Le monde en marche» του γαλλικού καναλιού France 5, όπου χαρακτήρισε τους Αγανακτισμένους «κομμουνιστές, φασίστες και μ...ς».

Σε αυτή τη συνέντευξη- όπως αναφέρει ο κ. Λουράντος- ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τοποθετήθηκε αιχμηρά απέναντι σε όσους ζητούν να μην πληρώσει η χώρα το χρέος της και να εγκαταλείψει την Ε.Ε., χρησιμοποιώντας μάλιστα πεζοδρομιακές ύβρεις σε βάρος όλων των πολιτών
διαμαρτύρονται καθημερινά για τις πολιτικές της κυβέρνησης.

Και συνεχίζει: «Συγκεκριμένα, εκφραστήκατε σε πιστή μετάφραση από τη γαλλική γλώσσα στην ελληνική, ως εξής: «Θα εκφραστώ ελεύθερα... Αυτοί είναι κομμουνιστές, φασίστες και ηλ...ι» (κατ’ άλλη δε ερμηνεία της ίδιας λέξης «μ...ς» και όχι «ηλίθιοι»).

Ο κ. Λουράντος ζητά από τον κ. Πάγκαλο να ανακαλέσει δια του Τύπου τις απαράδεκτες και προσβλητικές δηλώσεις τους, αλλιώς επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του σε βάρος του αντιπροέδρου, ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: