www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Σύγκρουση της οικογένειας Παπανδρέου με τους δελφίνους και τους επικριτές του Γιώργου!


Βαθιά προσβεβλημένη αλλά και πολιτικά απαξιωμένη αισθάνεται η οικογένεια Παπανδρέου μετά και από τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά και από ορισμένες άκομψες πρωτοβουλίες πρωτοκλασάτων στελεχών. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου συγκάλεσε αργά χθες το βράδυ οικογενειακό συμβούλιο στο οποίο παρέστησαν -πέραν των μελών της οικογένειας- και δύο - τρείς έμπιστοι, στενοί του συνεργάτες.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράστηκαν όλες οι απόψεις και διατυπώθηκαν όλα τα πιθανά σενάρια για το τι ακριβώς θα πρέπει να πράξει από δω και πέρα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Κατά διάρκεια την πολύωρης συζήτησης κυριάρχησε η ανάλυση των όσων είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης ενώ ο κ. Παπανδρέου εξήγησε και φαίνεται να ξεκαθάρισε ότι «σε αυτή την φάση είναι εξόχως δύσκολο αλλά και επικίνδυνο να διαγραφεί ο υπουργός Ανάπτυξης για την προσβλητική του συμπεριφορά τόσο απέναντι στον ίδιο όσο και σε ολόκληρη την κυβέρνηση και το κίνημα».

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι αναζητήθηκε άλλος τρόπος να δοθεί απάντηση στον υπουργό ο οποίος- όπως επεσήμαναν πολλοί εκ των παρευρισκομένων- έχει 16 δισ. ευρώ στα συρτάρια του από το ΕΣΠΑ και δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως μέχρι σήμερα. Αυτό είναι ένα από τα ευαίσθητα σημεία στο οποίο θα επικεντρώσουν όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να απαξιώσουν αλλά κυρίως για να ακυρώσουν την κριτική που άσκησε ο κλ. Χρυσοχοίδης.

Σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του κ. Παπανδρέου από την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ αλλά και τον χρόνο που θα μπορούσε να αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία υπήρξαν διαφορετικές απόψεις.

«Δεν φεύγεις τώρα. Μετά από αυτό που έκανε ο Χρυσοχοίδης δεν είναι δυνατόν να παραιτηθείς. 

Αν το κάνεις θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δηλώσεις από στελέχη και ενδεχομένως και Υπουργούς. Θα είσαι απολύτως ευάλωτος!» φέρεται να του είπε ο Ανδρίκος Παπανδρέου.

Παράλληλα διατυπώθηκε και η άποψη ότι αποκαθιστώντας με κάποιο τρόπο τα πράγματα και φυσικά το όνομα Παπανδρέου -μετά από συμφωνία με τους κ.κ Βενιζέλο και Λοβέρδο- θα μπορούσε να δρομολογήσει την έξοδο του η οποία μάλιστα θα ήταν δυνατόν να σκηνοθετηθεί ώστε να μοιάζει ηρωική στηριζόμενη σε ένα καθ’ όλα πλασματικό ιδεόγραμμα της υπό κατάρρευση πολιτικής του προσωπικότητας!

«Ο πρώην Πρωθυπουργός οσονούπω θα αναλάβει πρωτοβουλίες και πολλά ζητήματα θα πάρουν τον δρόμο τους, αλλά και ορισμένοι θα μετανοήσουν για τον τρόπο που αποφάσισαν να διαχειριστούν την εσωκομματική κρίση στο ΠΑΣΟΚ» σημειώνει με νόημα στενός φίλος του κ. Παπανδρέου σε όσους ρωτούν για τα μελλούμενα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: