www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Φθιώτιδα: Προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω χιονόπτωσης


Με αμείωτη ένταση χιονίζει από το μεσημέρι στη Φθιώτιδα, όπου τα εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται πυρετωδως για να κρατήσουν ανοιχτούς τους οδικούς άξονες γύρω από τη Λαμία.

Με προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται από τα μηχανήματα της Περιφέρειας, εξελίσσεται η κυκλοφορία στον δρόμο Λαμίας - Αμφισσας, ιδιαίτερα από το 6ο έως το 18ο χιλιόμετρο στην περιοχή του Μπράλλου, όπου μετά τις 4 το απόγευμα η χιονόπτωση είναι έντονη. Η κυκλοφορία γίνεται κανονικά, αλλά η αστυνομία συστήνει στους οδηγούς να έχουν αλυσίδες.

Στον δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, ιδιαίτερα στην Ράχη Τυμφρηστού, από το μεσημέρι και μετά επικρατεί ύφεση, αλλά οι αρμόδιοι συνιστούν στους οδηγούς που κινούνται προς αυτή την
κατεύθυνση να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες.

Στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού και προς Καρδίτσα και Τρίκαλα από το μεσημέρι και μετά επικρατεί ισχυρή χιονόπτωση, αλλά ωστόσο δεν παρατηρούνται προβλήματα, αφού υπάρχουν επαρκή μηχανήματα, τα οποία και απομακρύνουν το χιόνι από το οδόστρωμα.

Σε ό,τι αφορά τα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας η χιονόπτωση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ σε πολλές περιπτώσεις το χιόνι έχει ξεπεράσει και τα 70 εκατοστά, όπως στις ορεινές περιοχές της Σπερχειάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: