www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 23.11.2011


Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, στην Ηπειρο, στη Δυτική Μακεδονία και στη Θεσσαλία, σποραδικές καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 20 στη Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 16 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, με εξαίρεση την Κρήτη όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι άνεμοι θα πνέουν από βόρεις διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα βόρεια πελάγη βορειοανατολικοί μέτριοι που σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. 

Μέτριοι μέχρι σχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και στο Δυτικό Κορινθιακό.

Αρκετές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 με 17 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 με 12 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: