www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα


Πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που είχαν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.


Στην Πάτρα ένταση σημειώθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Όλγας. Ειδικότερα, υπήρξαν αποδοκιμασίες κατά της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, ενώ πολίτες που συγκεντρώνονται κάθε βράδυ στην πλατεία Γεωργίου θέλησαν να μπουν επικεφαλής της πορείας.

Ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Τριών Συμμάχων και ακολούθησε
πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Με δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, συμμετείχαν εκατοντάδες Τρικαλινοί στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις.


Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορείες προς διαφορετικά σημεία. Οι συμμετέχοντες στην πορεία του ΠΑΜΕ κατευθύνθηκαν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Τρικάλων και οι διαδηλωτές του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων προς το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όπου προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη.

Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις, από το ΠΑΜΕ και το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας πραγματοποιήθηκαν και στην Κέρκυρα.

Στις 12 το μεσημέρι, οι διαδηλωτές έφθασαν στην πλατεία Δημαρχείου, όπου οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες, είχαν αποκλείσει με πανό τις εισόδους του δημαρχιακού μεγάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: