www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Διπλή έκκληση ΝΔ σε ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και κυβέρνηση

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης, κατηγορώντας την ότι στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, επενδύοντας στον κοινωνικό αυτοματισμό.


Επέκρινε παράλληλα την κυβέρνηση για το γεγονός ότι διατηρεί, όπως είπε, τα προνόμια των συντεχνιών κάποιων ΔΕΚΟ και «εξακολουθεί να στηρίζει τις συντεχνίες που η ίδια εξέθρεψε και τώρα εκβιάζουν την κοινωνία, κατεβάζοντας τους διακόπτες του ηλεκτρικού και βυθίζοντας ολόκληρες περιοχές της χώρας στο σκοτάδι».

Απηύθυνε επίσης έκκληση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ να σκεφτούν
τις δύσκολες αυτές ώρες πρώτα από όλα τους πολίτες.

Ερωτηθείς σχετικά με τις απεργίες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, επανέλαβε ότι η θέση της κυβέρνησης για πώληση ποσοστού 17% της ΔΕΗ παραμένει, όπως έχει συμπεριληφθεί στο Μεσοπρόθεσμο.

Παρατήρησε επίσης ότι δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής σοβαρά προβλήματα και πως όλα τα θέματα θα αντιμετωπιστούν ανάλογα με την εξέλιξη της απεργίας.

Ξεκαθάρισε τέλος ότι δεν τίθεται θέμα επιπλέον επιχορήγησης του ασφαλιστικού ταμείου των εργαζομένων της ΔΕΗ, πέραν των όσων υποχρεώσεων έχει αναλάβει το Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: