www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΝΔ: Οχι στο Μεσοπρόθεσμο


Σταθερό είναι το «όχι» της ΝΔ στο Μεσοπρόθεσμο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του κόμματος με τον υπουργό Οικονομικών. Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε στον κ. Σαμαρά ότι προφανώς δεν έχει τεθεί ως προϋπόθεση η θετική ψήφος της αντιπολίτευσης στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και στον εφαρμοστικό νόμο, ενώ ο κ. Σαμαράς επεσήμανε πως η ΝΔ δεν έχει αντίρρηση στο χρονοδιάγραμμα για την ψήφιση των δύο νόμων μέχρι τις 30 Ιουνίου που συμφωνήθηκε στο Γιούρογκρουπ.

Παράλληλα επιτέθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο, χαρακτηρίζοντάς τον προσωπικό υβριστή του Αντώνη Σαμαρά. «Τα ρεκόρ του όμως δεν σταμάτησαν εδώ» τόνισε ο Γιάννης
Μιχελάκης συμπληρώνοντας πως ο κ. Μόσιαλος μόλις μέσα σε μια μέρα κατόρθωσε να εξαντλήσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας καθώς μόλις πριν από λίγες εβδομάδες σε συνέντευξή του στο Έθνος έθετε ο ίδιος θέμα μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ αντίθετα χθες χαρακτήριζε άκαιρη κάθε τέτοια συζήτηση. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ έκανε λόγο για σύγχυση και αντιφατικότητα στον πολιτικό λόγο του κ. Μόσιαλου, τονίζοντας πως οι ύβρεις έχουν αντικαταστήσει την πολιτική του επιχειρηματολογία. Ο κ. Μιχελάκης μάλιστα αναφερόμενος στη συναίνεση τόνισε πως από τη μία ο κ. Μόσιαλος εμφανίζεται ότι δήθεν την επιδιώκει και από την άλλη την τορπιλίζει επιτιθέμενος με ύβρεις και ψευδολογίες εναντίον του προέδρου της ΝΔ.

Σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας, ο κ. Μίχαλος έκανε λόγο για μια μεγάλη εκστρατεία παραπληροφόρησης για τις θέσεις της ΝΔ, εκστρατεία που ξεκινά όπως είπε από την Αθήνα. «Πάνω στα θέματα των βασικών στόχων που είναι η μείωση χρέους και ελλείμματος, πάνω σε βασικά θέματα όπως οι αποκρατικοποιήσεις, η μείωση αριθμού δημοσίων υπαλλήλων, ο θεσμός της εργασιακής εφεδρείας η ΝΔ είναι υπέρ», υπενθύμισε ο κ. Μιχελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: